Debating energy and environment : a report on the mediation of professional and expert knowledge between specialism and masscommunication - Kantola, Ismo. (Helsinki : Imatran voima, 1992)
Tiivistelmä: Keskustelu energiasta ja ympäristöstä : raportti ammatillisen ja asiantuntijatiedon välittymisestä erikoisalojen joukkoviestinnän kesken.