Brain activity changes related to learning of audiovisual associations in reading - Xu, Weiyong; Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta (JYU dissertations, ISSN 2489-9003, 2020)
Audiovisuaalisten yhteyksien oppimiseen liittyvät aivotoiminnan muutokset lukemaan oppimisen yhteydessä.
Keywords: aivot; oppiminen; lukeminen; kielen oppiminen; äänteet; kirjaimet; kirjoitusmerkit; kognitiiviset taidot; aakkoset; merkit; merkkijärjestelmät; kirjoitusjärjestelmät; lukihäiriöt; lukutaito; kirjoitustaito; kiinan kieli; magnetoenkefalografia; audiovisuaalinen integraatio; audiovisual integration; language learning; child brain; magnetoencephalography; reading