Yhdenvertainen kulttuuri : Selvitys vammaisyhteisöjen kulttuuritoimintaan ja kulttuurin saavutettavuuden edistämiseen myönnettävistä valtionavustuksista - Lahtinen, Emmi; Sokka, Sakarias; Jakonen, Olli; Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore (Cuporen verkkojulkaisuja, ISSN 1796-9263, 2017)
Sammanfattning.
Keywords: kulttuuritoiminta; kulttuuri; esteettömyys ja saavutettavuus; vammaiset; vammaisjärjestöt; avustukset; julkinen rahoitus; kulttuuripolitiikka; vammaispolitiikka