Liikunnan yhteissuunnittelumetodi : metodin toimivuuden arviointi Jyväskylän Huhtasuon lähiössä - Suomi, Kimmo (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto, 2019)
Collaborative planning method of sports culture : evaluation of the method in the Huhtasuo suburb of the city of Jyväskylä.
Väitöskirja
Digitaalinen jäljenne.
Keywords: arviointi; asuinalueet; liikunta; liikunta-alueet; liikuntasuunnittelu; suunnittelu; suunnittelumenetelmät; yhdyskuntasuunnittelu; yhteissuunnittelu; Jyväskylä; väitöskirjat