Ab initio investigations of the durability of iron alloys and titanium - Nurmi, Eero (Turku : University of Turku, 2019)
Tiivistelmä.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: kvanttifysiikka; hapettuminen; joustavuus; titaani; vanadiini; metalliseokset; rauta; korroosionkestävyys; kimmoisuus; kromi; väitöskirjat