Poliisin toimintaympäristö : Poliisiammattikorkeakoulun katsaus 2018 - Muttilainen, Vesa; Huotari, Vesa; Alkiora, Petri; Poliisiammattikorkeakoulu (Poliisiammattikorkeakoulun raportteja, ISSN 1797-5743, 2018)
Abstract.
Keywords: poliisi (organisaatiot); poliisit (ammatit); toimintaympäristö; toiminta; kehittäminen; koulutus; osaaminen; turvallisuusympäristö; rikollisuus; sisäinen turvallisuus