Lokakuusydän - Kommeri, Hanna; DJ Pete; Tuovinen, Jyrki ([Kustannuspaikka tuntematon] : Fazer Records : Warner Music Finland, 1996)
3 kappaletta.
Lokakuusydän ; Lokakuusydän (Clubmix) ; Lokakuusydän (Norman Key -mix).
Julkaisussa teksti: Näytelevy - ei myyntiin.
DJ Pete (tuottaja) ; Jyrki Tuovinen (tuottaja).
Kommeri, Hanna (laulu, taustalaulu).
Äänitys: H.I.P. Studio.
[Äänite]
Keywords: Kommeri, Hanna -- singlet; popmusiikki