Käytetyn polttoaineen loppusijoitustilaratkaisujen vertailevat lämpö- ja jännitysanalyysit - Halonen, Olli; Noro, Heikki (Raportti / Voimayhtiöiden ydinjätetoimikunta, YJT, ISSN 0359-548X, 1982)
Summary.