Evankeliumijuna : laulumatka negrospirituaalien maailmaan - Bartling, Säde; Seppänen, Mikko (Helsinki : Yhteiskustannus, 2011)
20 kappaletta.
Kirkon musiikkijuhlat 2012, Jyväskylä.
Soitinnus: lauluäänet, säestys.
Sanat: suomi.
[Nuottijulkaisu]
Keywords: hengelliset laulut; kuoromusiikki