Monikulttuurisuus ulottumaan myös maaseudulle - Kajanto, Anneli (Aikuiskasvatus, 2011)
Koti maalla : käsikirja maahanmuutosta / toimitus: Mariina Kellokumpu. [Helsinki] : Maahenki, 2010.
Keywords: monikulttuurisuus; maahanmuutto; maallemuutto; maaseutu; asennekasvatus; kunta-ala; käsikirjat; kirja-arvostelut; Koti maalla