Peltovalvatin ja muiden kestorikkakasvien hallinta viljelykasvilaijn ja viljeljetekniikan avulla luomuviljelyssä - Vanhala, Petri; Lötjönen, Timo; Salonen, Jukka (Suomen Maataloustieteellisen Seuran Tiedote, 2004)
ei saatavilla