J. G. Granö valokuvaajana : mustan todellisuuden toisella puolen - Koskela, Hille (Terra, 2002)
Sininen Altai: J. G. Granö Siperian valokuvaajana 1902-1916, Eskola, Taneli, Helsinki (2002)
Keywords: Eskola, Taneli: Sininen Altai; kirja-arvostelut