Analfabeten som kunde räkna. Del 2 - Jonasson, Jonas (Lund : BTJ, 2013)
Nombeko Mayeki börjar sitt liv i ett skjul i Sydafrikas största kåkstad, Soweto. Som femåring började hon arbeta, vid tio blev hon föräldralös och femton år gammal blev hon överkörd. Hon är analfabeten som kan räkna.
T
isbd2rda
S
Keywords: Mayeki, Nombeko, -- (fiktiivinen hahmo); pikareskromaner; storstilsböcker; satir -- samhället; missöden; resor -- Sydafrika -- Sverige; kärnvapen; kvinnor -- afrikaner; bröder -- tvillingar