Problemen med teamarbete och hur du löser dem - Lantz, Annika; Ulber, Daniela; Friedrich, Peter (Studentlitteratur, 2020)
I den här boken beskrivs hur du systematiskt och evidensbaserat kan gå till väga för att lösa vanliga problem som uppstår i teamarbete. I boken presenteras nio vanliga problem i teamarbete, exempelvis att det uppstår konflikter, att ledarskapet inte fungerar eller att teamet inte förmår att anpassa sig till förändrade omständigheter.
Keywords: tiimityö; ryhmätyö; tiimit; ryhmät; työelämä; työyhteisöt; ongelmat; ongelmanratkaisu; teamarbete; grupparbete; team; grupper; arbetsliv; arbetsgemenskaper; problem; problemlösning