Kirjanen; Suosittuja käsitöitä - Osakeyhtiö Neovius
Nidottu pahvikantinen kirja. 48 s. Osakeyhtiö Neoviuksen myyntiluettelo, jossa on virkkaus- ja neulontatöiden malleja.
Keywords: käsityöohjeet; neulonta; virkkaus; virkkausmallit; kirjaset; kirjat; käsityö; sisustustekstiilit; tekstiilityöt