Parppeinvaaran runokylää talvella - Sivonen, Erkki A.
Raappanan maja ja taustalla tsasouna. Etualalla metrin mitta mittaamassa lumen syvyyttä.
Keywords: tsasounat; talvi; rakennukset; mitat (mittaustapa); lumi; hirsirakennukset