Ahjon myymäläauto Ahjon meijerin rakennuksen luona - Kivi, Voitto
Auton sivussa lukee: "Myymäläauto Ahjo aina lähellä".
Keywords: osuusliikkeet; rakennukset; autot; maito; maitoala; elintarvikkeet; myymäläautot; meijerit; meijerit (rakennukset); Hyvinkää