Lapset ja nuoret instituutioiden kehyksissä - Pekkarinen, Elina; Vehkalahti, Kaisa; Myllyniemi, Sami (Julkaisuja / Nuorisotutkimusverkosto & Nuorisotutkimusseura, ISSN 1799-9219, 2012)
Article abstracts.
Keywords: lapset (ikäryhmät); nuoret; kasvatus; instituutiot; perheet; päivähoito; koulut; lapsuus; nuoruus; tilastointi; elinolot; koulutus; työmarkkinat; syrjäytyminen; toimeentulo; terveys; tilastot; varhaiskasvatus; päiväkodit; vuorohoito; toimijuus; koulujuhlat; ystävyys; tytöt; kouluyhteisö; yhteisöllisyys; kouluruokailu; koulumatkat; kansalaistoiminta; talonvaltaus; varusmiespalvelus; luokkayhteisö