Tuomaan markkinat. - Vyhtinen, Pekka; Kuvaussakki
sisällön kuvaus: Etualalla ihmisiä ruokailemassa kojuissa Senaatintorilla, taustalla Helsingin tuomiokirkko. Tuomaan Markkinat on Helsingin vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Markkinoilla panostetaan herkullisiin ruokakokemuksiin, persoonallisiin ja laadukkaisiin lahjoihin sekä kiireettömään joulun tunnelmaan.
Keywords: vinter; snö; marknader (evenemang); torg; Helsingfors domkyrka; kyrkobyggnader; bespisning; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kruununhaka Helsinki, Senaatintori, Unioninkatu 29