Haku

Kansallissäätiö; Opastinsilta 8. Asemapäällikönkatu 7.; Helsinki

Käyttövesiputkiston saneeraus koko kiinteistöön (Arkkitehti Tero Ahava, 2013). Rakennuksen julkisivuverhoilussa on käytetty messinkiä, klinkkeriä, sekä kuparinruskeaksi polttomaalattua peltiä. Ikkunalasien alapuolella on valkoiset teräslevyt.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mikko Lindqvist / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 15.08.2017
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Aineistosta vastaa

  • Helsingin kaupunginmuseo

Kansallissäätiö; Opastinsilta 8. Asemapäällikönkatu 7.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1973; 1974
Ilmo Valjakka, Pääsuunnittelija
Valmistus
Kuusikerroksisessa rakennuksessa on pilarirunkorakenne.
Helsinki, Opastinsilta 8. Asemapäällikönkatu 7.
Käyttö
16.6.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus