lasi; juomalasi; Helsingin satama
fyysinen kuvaus: Lasi muodoltaan ylöspäin levenevä. Sisäpinta sileä, ulkopinnassa 8 särmää. Suussa kaksinkertainen kultareunus ja sen alapuolella, ulkopinnalla on kaarista muodostuva kultainen juova.
Keywords: kattaus; astiat; juomat; juoma-astiat; Helsinki