Liikennelaitoksen Vallilan raitiovaunuhalli, Hämeentie 84-90 - Laitila, Unto
sisällön kuvaus: Liikennelaitoksen Vallilan raitiovaunuhalli, Hämeentie 84-90.
Keywords: liikenne joukkoliikenne; raideliikenne raitioliikenne; maakulkuneuvot raitiovaunut; varikot; hallit; Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL - Helsingfors stads trafikverk HST; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Vallila Helsinki, Hämeentie 84-90