Siltasaarenkatu 18 - Eläintarhantie 1 - Grünberg, Constantin
sisällön kuvaus: Siltasaarenkatu 18 - Eläintarhantie 1.
Keywords: rakennukset asuinrakennukset liikerakennukset; seinäkellot; pankit; kadut; mainospylväät; liikenne; kuorma-autot; polkupyörät; raitiotiet; mainonta; mainokset; katuvalaistus; valaisimet; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Siltasaari Helsinki, Siltasaarenkatu 18. Eläintarhantie 1