valaisin; kattovalaisin
fyysinen kuvaus: Kattovalaisin, jossa tiffanykoristeista lasivalaisinta jäljittelevä pyöreä vihertävä muovivarjostin. Varjostimessa piparkakkureuna.
Keywords: valaisimet lamput; valo keinovalo; sisustus; vintage; retro