Fredrikinkatu 44 - Rista, Simo
sisällön kuvaus: Fredrikinkatu 44. Autoja lumisella pysäköintipaikalla Kampin sähköaseman edustalla. Näkymä Autotalon suunnalta Kampintorille päin.
Keywords: kadut; talvi; lumi; pysäköinti; autot; pysäköintipaikat; ilmasto; liikenne; kylmyys; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kamppi Helsinki, Fredrikinkatu 44