Uspenskin katedraali - von Bonin, Volker
sisällön kuvaus: Uspenskin katedraali.
Keywords: kirkot; ortodoksinen kirkko; julkiset rakennukset; kirkkorakennukset; Helsingin ortodoksinen seurakunta; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Katajanokka Helsinki, Pormestarinrinne 1