Snellmaninkatu - Rista, Eeva
sisällön kuvaus: Snellmaninkatu. Näkymä Snellmaninkatu 25:n edustalta pohjoiseen Siltavuorenpenkereen suuntaan. Liisankadun kulmassa ambulanssi ja muuta ajoneuvoliikennettä. Oikealla iäkäs nainen kurkkii tapahtumaa siirtomaatavaraliikkeen ovelta.
Keywords: kaupunkiympäristö; kadut; kerrostalot; jalankulkijat; hälytysajoneuvot; ambulanssit; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kruununhaka Helsinki, Snellmaninkatu 25