Raittia Suutarilassa - Meronen, Juhani
sisällön kuvaus: Raittia Suutarilassa. Aurinko on matalalla ja valaisee taustalla näkyvää rakennusta. Etualalla varjoon jää bussipysäkki, jonka luona on nuori mies odottamassa kantamuksineen.
Keywords: Kerrostalot; kadut; pysäkit; joukkoliikenne; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Suutarila Helsinki, -