Näkymä Erottajan yli Bulevardille - Dilén, Börje
sisällön kuvaus: Näkymä Erottajan yli Bulevardille. Kuvattu Eteläesplanadin päästä, vas. kulmatalo Eteläinen Esplanaadikatu (=Eteläesplanadi) 24, sen jälkeen Rake Oy:n talo, Erottajankatu 4. Kesk. Bulevardi 1 vieressään Mannerheimintie 2 (jossa Tempo Oy).
Keywords: kadut; aukiot; katuvalaistus; katukiveys; liikenne; autot; jalankulkijat; kiire; liikerakennukset; kilvet; kyltit; mainonta; bulevardit; puut; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kamppi Helsinki, Eteläesplanadi 24. Erottajankatu 4. Bulevardi 1. Mannerheimintie 2