Greta Lisa Jäderholm-Snellmanin suunniteleman Arabian lautasen leima.; piirustus - Moorhouse, Jonathan
sisällön kuvaus: Greta Lisa Jäderholm-Snellmanin suunniteleman Arabian lautasen leima.
Keywords: lautaset; leimat; posliiniteollisuus