Helsingin pörssi - Ahola, Harri
sisällön kuvaus: Helsingin pörssi. Pörssimeklarit käyvät kauppaa arvopapereilla Pörssitalon pörssisalissa. Reunimmaisten pulpettien sivuun on kiinnitetty lankapuhelimet, joilla meklarit hoitavat toimeksiantoja.
Keywords: pörssit; pörssikurssit; arvopaperimarkkinat; arvopaperit; rakennukset; liikerakennukset; Pörssitalo; kauppa; arvopaperikauppa; meklarit; arkkitehtuuri; jugend; valaisimet; puhelimet; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kluuvi Helsinki, Fabianinkatu 14