Sepänkatu 19, Sepänkadun ja Tehtaankadun kulma - Sundström, Eric
sisällön kuvaus: Sepänkatu 19, Sepänkadun ja Tehtaankadun kulma. Kivijalassa Hilma Hildenin toimitilat, Kahvi-Hedelmä & Siirtomaatavaraliike, Paperikauppa Eira ja sauna.
Keywords: kadut. liikenne; asuinrakennukset; liikehuoneistot; saunat; henkilöautot; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Punavuori Helsinki, Sepänkatu 19