Helsinki olympialaiset 1952 - Olympia-Kuva Oy
sisällön kuvaus: Helsinki olympialaiset 1952. Tarjoilijoita ja asiakkaita Käpylän kisakylän ruokailuteltassa.
Keywords: urheilukilpailut olympialaiset; pöydät; urheilijat; teltat; asiakaspalvelu; ruokailu; työvaatteet; naiset; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Käpylä Helsinki, Koskelantie