Kruununhaka, Meritullinkatu 25 - Rista, Simo
sisällön kuvaus: Kruununhaka, Meritullinkatu 25. Talonmies Ville Sneck latomassa jalkakäytävälle kumottuja klapeja kellarin luukusta sisään Meritullinkadulla Liisankadun kulmassa. Taustalla kahvila, lihakauppa sekä Varubodenin elintarvikemyymälä. Klapipinon edessä