Pitkä puutalo Vallisaaressa - Rantala, Tiina
sisällön kuvaus: Pitkä puutalo Vallisaaressa. Se on rakennettu kapean hiekkatien varteen ja sen edustalla ja takana on korkealle kasvaneita lehtipuita.
Keywords: puurakennukset; pihat; saaret; sotilasalueet; kuvaussakki; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Vallisaari