purkki; Winter'in Parko parketti ja korkkimattovahaa; lattiavahapurkki, tuotepakkaus - D. Winter & Co osakeyhtiö
fyysinen kuvaus: Lieriömäinen kannellinen pahvipurkki.
Keywords: säilyttimet; purkit; tuotepakkaus; kodinhoito; siivous; lattianpäällysteet; korkkimatot; parketti; vahaus; pintakäsittely; pintakäsittelyaineet; vahat; kemianteollisuus; mainosgrafiikka