Karhupuisto - Rista, Simo
sisällön kuvaus: Karhupuisto. Helsingin juhlaviikot. Näkymä lippakioskin suunnalta Karhupuistoon, jossa yleisöä seuraamassa Jukka Kuoppamäen esiintymistä puistotapahtumassa.
Keywords: kaupunkiympäristö; tapahtumat; juhlaviikot; konsertit; kerrostalot; kerrostaloalueet; puistot; yleisö; ihmiset; lapset; nuoret; tytöt; pojat; naiset; miehet; kioskit; puut; roska-astiat; lastenvaunut; päähineet; hatut; esiintymislavat; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Torkkelinmäki Helsinki, Karhupuisto