Robert Henrik Rehbinder (1777-1841); maalaus - Lindh, Johan Erik
sisällön kuvaus: Robert Henrik Rehbinderin muotokuva. Suunta lähes suorassa katsojaan. Tumma avokauluksinen takki, valkoinen paita ja punainen huivi.
Keywords: muotokuvat; miesten puvut; kunniamerkit; mitalit; Rehbinder, Robert Henrik