rakennuspiirustus; Sjukhus i Helsingfors om 164 Sängplatser för utvärtes sjuka II
sisällön kuvaus: Kilpailuehdotus Kirurgisen sairaalan suunnittelukilpailuun. Hallintorakennus, pääfasadi Kasarmikadulle.
Keywords: rakennuspiirustus; arkkitehtuuri; arkkitehtuurikilpailut; sairaalat; sairaalarakennukset; Kirurginen sairaala; käyttöaika 1877 n