Kansanhiihto-tapahtuma Herttoniemessä - Kienanen, Niilo
sisällön kuvaus: Kansanhiihto-tapahtuma Herttoniemessä. Koululaisia suksilla numerolaput rinnassaan.
Keywords: liikunta; hiihto; koululaiset; urheilukilpailut; talvi; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Herttoniemi Helsinki