koristemaalausluonnos, maalaussuunnitelma - Hilbert, Karl Fritz; Hilbert, Karl Fritz; S. Wuorion maalausliike
sisällön kuvaus: interiöörin maalaussuunnitelma, ornamentit
Keywords: koristemaalaukset; luonnokset; sisustukset; ornamentit; seinämaalaukset; interiöörit; käyttöaika 1930 -luku