Kamppi, Vanha kirkkopuisto - Rista, Simo
sisällön kuvaus: Kamppi, Vanha kirkkopuisto. "Ihmisoikeudet baskeille, alas Espanjan fasismi" -mielenosoitus sumuisessa Vanhassa kirkkopuistossa Yrjönkadun laidalla. Ihmisten kantamissa plakaateissa tekstejä: Ihmisoikeudet baskeille! Franco - murhaaja! Opus Dei -