Paluujuhlat Pariisin olympialaisista palanneille urheilijoille Kaivohuoneella (18
sisällön kuvaus: Paluujuhlat Pariisin olympialaisista palanneille urheilijoille Kaivohuoneella (18. tai 21.7.1924).
Keywords: urheilu yleisurheilu; olympialaiset kesäkisat; ravintolat; juhlat; tapahtumat yleisötilaisuudet; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kaivopuisto Helsinki, Iso Puistotie 1