Helsingin talouskaupan mainoskulkue, jossa joulupukit ajavat Solifer-mopoilla
sisällön kuvaus: Helsingin talouskaupan mainoskulkue, jossa joulupukit ajavat Solifer-mopoilla.
Keywords: kulkueet; mainonta; joulupukit; mopot