Ahtauspäällikkö Anders Friberg, joka on työskennellyt Sörnäisten satamassa 40 vuotta - Heinonen, Eino
sisällön kuvaus: Ahtauspäällikkö Anders Friberg, joka on työskennellyt Sörnäisten satamassa 40 vuotta.
Keywords: miehet; työntekijät; työläiset; satamatyöntekijät; ahtaajat; hatut; päähineet; takit; osuustoiminta; Friberg, Anders; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Sörnäinen Helsinki, Sörnäisten satama