Olympiastadion
sisällön kuvaus: Olympiastadion. Helsingin 400-vuotisjuhlat. Helsingin historiaa esittelevä kulkue saapuu stadionille. Hakkapeliittoja.
Keywords: juhlat; tapahtumat; stadionit; urheilukentät; liikuntapaikat; katsomot; yleisö; kulkueet; historia; vaatteet; rooliasut; hakkapeliitat; sotilaat; osuustoiminta; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Töölö Helsinki, Taka-Töölö Helsinki, Paavo Nurmen tie 1