Liikuntatunti Metsolan ala-asteella - Kiuru, Sakari
sisällön kuvaus: Liikuntatunti Metsolan ala-asteella. Oppilaat liikkuvat leikkivarjon kanssa.
Keywords: koulut peruskoulu; oppiaineet liikunta; liikuntatilat voimistelusalit; Metsolan ala-aste; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Tuomarinkylä Helsinki, Kartanomuseontie 2