Kaivokatu 1 - Rista, Eeva
sisällön kuvaus: Kaivokatu 1. Vironniemen päiväkodin lapsia ja aikuisia asemalaiturilla katsomassa junia tutustumiskäynnillään Helsingin rautatieasemaan. Näkymä pohjoiseen.
Keywords: rautatieasemat; lapset; aikuiset; ryhmät; laiturit; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kluuvi Helsinki, Kaivokatu 1