Rakentamatonta Helsinginkatua - Brander, Signe
sisällön kuvaus: Rakentamatonta Helsinginkatua. Vasemmalla Kustaankatu 4a, 3. Keskellä Helsinginkatu 7. Kuvattu Helsinginkatu 12:n kohdalta.
Keywords: rakentamattomat alueet; puurakennukset; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Harju Helsinki, Kustaankatu 3, 4a. Helsinginkatu 7