Oikokatu 7 - Rista, Simo
sisällön kuvaus: Oikokatu 7. Virkavaltaa eduskuntavaalien äänestyspaikalla Oikokadun kansakoululla. Virka-asuinen mies seisoo ovella. Kuva hieman epätarkka.
Keywords: vaalit; eduskuntavaalit; vaalijärjestelmät; politiikka; demokratia; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kruununhaka Helsinki, Oikokatu 7